Resepi Kek Milo

Bila on facebook confirm jumpa resepi yang best best yg orang duk share. Ehhhh, tetiba resepi paling simple abad ni muncul and macam menarik perhatian aku pula :p sebab nampak macam simple gila and senang, bahan-bahan pun sikit je umphhhh memang worth gila lah kalau buat. Tapi sayangnya aku tak berkesempatan lagi nak buat. Hahahaha :'(( Okay meh aku share sikit. Boleh lah korang try buat sbb senang gila ahahaha :D



 Bahan-Bahan: 

Milo dua cawan
  Gula satu cawan
  Tepung dua cawan
Susu 1/2 cawan
  Minyak 1/2 cawan
Telur 3 biji





Cara-cara :

 Masukkan kesemua bahan tersebut dan kacau sehingga sebati.
  Bakar 5 minit & kukus 15 minit




Siap! 

 


P/s :
Kalau aku, aku olah sikit resepi ni and kalau nak lagi sedap korang boleh lah kacau lama sikit bagi sebati, guna mixer bagi lagi sedap. Letak coklat cip pun boleh, serbuk penaik ke, ovellete ke kasi gebu. Ikut suka korang lah yang penting sedap! Okay bye ^

 
 
 
  Credit: Facebook

1 comment:

Feel free to comment what ever you want and Leave your footprints here so that I can visit you back! Thank you :)