"NEW"

Today, I feel so bored at home. Actually, I want to do some revision since yesterday lagi bcs cuti kan but the laziness become BIGGERRR omg someone please help me knock my head cause I still in 50/50, trial is just around the corner tho haish. I always talked to myself jangan bawa perangai masa zaman jahiliyah ku yg malas malas dulu dulu but I just can't I still repeated it now, I always expected more but my effort was just (00) level and still not enough. But no worries, I try to change it slowly ok, pls support me! Hahaha




But since my phone pun dah breakdown semalam, bolehlah kot jadi rajin sikit nak menelaah 
kannnn. Oh ya. Phone aku yang dah berkhidmat selama hampir 3 tahun, dah pun menamatkan riwayatnya semalam. I don't know what I feel right now either happy nor sad. Cause I hv used that phone since 2015 and belum puas lagi pun. And now I borrowed my cousin's phone. Tu pun nak nangis juga guna and menguji kesabaran sungguh sbb phone lama sobs tapi papepun bersyukur dulu! Allah will gives you more soon inshaAllah. Ada lagi org lain yang tak mampu. Asal boleh berhubung dah lah kan. Aku pun just .... positif jugalah, since trial pun dah dekat takda lah aku asik nak menghadap phone je doplohpatjam. Peluang macamni hanya datang sekali ok. Btw, aku tengah cuba untuk update blog aku tiap hari. Aku ada je idea nak tulis sebab aku memang minat menulis cuma masa je takda almaklumlah masih bergelar pelajar sekolah =='

Lastly Salam maal hijrah 1438H, Open new chapter, leave all the bad back, I pray for a better health for me and for all of you, a better relationship with people, may Allah give us strength to face all the challenges and sentiasalah berbuat baik walau sebesar zarah. Amin InshaAllah <3 





Love.IzzahAlya

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment what ever you want and Leave your footprints here so that I can visit you back! Thank you :)