Saya


Assalamualaikum, hai, hello! Ya, saya lah Izzah Alya tuan rumah belog ni. Im an officially 18. Aku orangnya biasa biasa je, mungkin ramai yg kenal aku, mungkin juga tidak. Orang yang tak kenal aku mungkin akan buat assumption yg aku ni seorang yg pemalu atau sombong. Tetapi sangkaan anda tidak betul sama sekali. :P Ya, memang akan agak pemalu sikit bila baru kenal tapi itu hanya utk jangka masa yg pendek. Lama kelamaan korang akan nampak sisi sebenar aku iaitu seorang yg agak peramah orangnya hahaha (eh yelahtu). Dan aku juga bukan org yg sombong, aku lebih suka memerhati hehehe. >< Tapi kalau anda tegur, InshaAllah akan dilayan 100%. Ya. Aku mula berjinak jinak dengan dunia blogging ni since 2012 sebenarnya. Banyak perkara aku dah share dlm blog ni dulu. Tapi aku stop kejap dr dunia blogging atas sbb sbb tertentu dan sekarang (2017) aku kembali muahaha. Aku share sesuatu yang random je. Tak kisah lah apa pun, kalau aku rasa aku nak share, aku akan share. And yes, I loves to share something that can give benefit to others. Bila menulis ni, Apa yang aku harapkan setiap apa yang aku share boleh bagi manfaat dan faedah to people yg membacanya. Tak kisah lah dr segi apa pun, Thats my main point here actually. But, a friendly reminder here, bila aku menulis, bukanlah niat aku utk menunjuk, i just shared my opinion or what i feel about something in my blog. Aku bukan lah baik, but I try to improve myself to be a better person than before. Begitu juga dengan anda yg membaca ni betul tak? :D okay terima kasi sudi baca :)  

Do contact me at : gadissemasa846@gmail.com



1 comment:

  1. fuhh hebat cita-cita kita sama yawww :) follow sini foll bck http://ifharzcho.blogspot.com

    ReplyDelete

Feel free to comment what ever you want and Leave your footprints here so that I can visit you back! Thank you :)